INFO EN TARIEf


Een afspraak van 60-75 minuten kost EUR 65,-
Een afspraak van 30-45 minuten kost EUR 45,- *

* Voor studenten & 65+-ers  is het tarief EUR 25,- (30-45 min.)

Een losse hoofdpijn-reiki-behandeling kost EUR 20,- (15 - 20 min)

Bedragen zijn incl. BTW

***

Bezoekadres is Gildenveld 22 H te Zeewolde, alleen op afspraak

06 13 26 85 80 / mend.nu@gmail.com
*Bij geen gehoor, laat ajb een bericht achter liefst per mail of app, dan neem ik contact met je op.

* * *

Wat kun je verwachten?
Ik zal oordeelloos en liefdevol naar je luisteren en waar je tegen aanloopt 'invoelen'. Onze intuïtie weet vaak meer dan we denken, het is goed om daar meer op te gaan leren vertrouwen. Alles wat je vertelt trouwens blijft uiteraard binnenskamers.

Op andere pagina's op deze website vind je meer informatie over bepaalde onderdelen (bv reiki, nidra yoga) van het palet aan mogelijkheden wat ik inzetten kan om je verder op weg te helpen. Waarbij alles er op is gericht om je te laten ontspannen, zowel fysiek als mentaal (vaak afwisselend, maar zeker ook in de combi), en zo bij je eigen wijsheid te komen.

Je doet het uiteindelijk zelf, maar niet alleen. Van jou heb ik nodig dat je je opent, je eerlijk bent, je teruggeeft wat voor jou werkt of niet, wat behulpzaam is of niet. It takes two to tango. Dus zeg het niet een ander, vertel het mij. Ik laat je graag delen in mijn vertrouwen dat 'in the end' alles goed komt (en als het nog niet goed is, ben je nog niet op het end).


Tot slot het volgende;
Je bent en blijft zelf altijd eigenaar in je eigen proces en daarvoor dan ook zelf verantwoordelijk; voor je proces; en ook voor de stappen uiteraard die je daarna eventueel neemt in je leven doordat zaken bijvoorbeeld meer gaan stromen en/of helderder worden.

Je hoeft van mij trouwens nergens in te geloven, het willen proberen is vaak al voldoende is mijn ervaring. Als de nood hoog is, psychisch of fysiek, zou ik het zeker een kans geven, maar ook wanneer je tegen iets kleiners aanloopt. ben je van harte welkom!

Ik kijk ernaar uit kennis met je te maken.

Zet je de eerste stap?