about me - roelien

Al járen ben ik mezelf aan het ont-wikkelen en laten we wel wezen, af en toe is het leven ingewikkeld genoeg :-)

Niets maakt me blijer dan van toegevoegde waarde te kunnen zijn en anderen - jou misschien ? - verder te kunnen helpen.

Ik geloof hierbij heel erg in jouw eigen kracht en wijsheid die ik graag zal helpen stimuleren meer te voorschijn te komen.

Ik reik aan, jij bepaalt wat je gebruikt of niet; you're in charge, altijd. 

Ik kan hier van alles over mezelf vertellen, maar misschien wel net zo leuk - en vooral fijn - om dat persoonlijk te doen.

Wel kan ik je zeggen dat ik in mijn 52-jarig leven een schatkist aan tools* verzameld heb waar ik heel blij mee ben zelf en die ik graag inzet in ons contact.  

*Zowel door levenservaring als opleidingen (Reiki I, II en III = master, Mens & Intuïtie, Kum Nye Trainer, Brainspotting I en II, Aerial en Nidra Yoga), cursussen en workshops.

Thich Nhat Hanh is mijn grote leermeester qua Mindfulness. Helaas in 2022 overgegaan, maar ik voel me bevoorrecht dat ik zijn lessen reeds volgde toen hij nog nog fysiek in ons midden was.  Zoals hij het (m.i. hoopvol) benoemde 'A cloud never dies' en 'Touching life with each mindful breath'.  Er zijn talloze boeken die hij heeft geschreven, maar nog laagdrempeliger kan ik je aanraden de video's van hem of Plum Village op YouTube te bekijken. Leerzaam !  Mega-interessant en gelijk toepasbaar in je leven. 

 

Interesse?

Neem dan vooral contact met me op.

Of je nu komt of niet, weet je van harte welkom